20/06/2024
22.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Spitali Tetovës përfundimisht me një drejtor që e meriton

Visar Miftari, doktor i shkencave të neurologjisë, i njohur në mesin e tetovarëve si një nga specialistët më punëtor, më afër pacientëve dhe më i pastër në biografi, është kandidati potencial i Aleancës për Shqiptarët për drejtor në Spitalin e Tetovës.

Ky lajm është mirëpritur si nga tetovarët ashtu edhe nga stafi mjeksor. Nominimi i Visar Miftarit shifet si shpresë për rikthimin e rendit dhe cilësisë së shërbimeve në Spitalin e Tetovës. Për herë të parë zgjidhet një drejtor që mirëpritet si nga kolegët e mjeksisë ashtu edhe nga vetë pacientët e qytetarët.

Të fundit