05/03/2024
8.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Stafi shëndetësor i Tetovës uron Ditën Botërore të Shëndetit

Të nderuar bashkëqytetarë,

Sot është Dita Botërore e Shëndetit, e cila festohet në të gjithë botën me pikëllim dhe mjerim për jetët e shumta të humbura dhe njerëzit të hospitalizuar në spitale me Kovid-19.

Vendi ynë përballohet me këtë sfidë për 6 javë , të gjitha kapacitetet shëndetësore dhe aspekti mjekësor janë të përfshira në parandalimin e përhapjes së kësaj sëmundje në vend.

Ne gjithashtu shprehim mirënjohje për Institucionet shëndetsore që kanë dhënë një kontribut të madh në këtë betejë, por pa Ju, bashkëqytetarët tanë, ne nuk do të jemi në gjendje ta zgjidhim këtë problem derisa nuk kemi mbështetje nga ana Juaj Prandaj Ju lusim që Ju të bëheni heronj dhe të qëndroni në shtëpi.

Ju urojmë të mira, shëndet dhe ta mbroni veten nga infeksioni dhe na ndihmoni ta fitojmë këtë betejë së bashku, sepse kemi kapacitete të mjaftueshme mjekësore ,personel të trajnuar shëndetësor ,kemi burime që të jemi fitues në fund të kësaj beteje.

Ju lutemi qëndroni në shtëpi për shëndet, lumturi dhe mirëqenie për të festuar festat fetare në vijim.

Me respekt,

IPSH SPITALI KLINIK TETOVË

QENDRA PËR SHËNDET PUBLIK TETOVË

INSTUTUTI PËR SHËNDET PUBLIK I RMV

Të fundit