05/03/2024
8.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Tërmeti/ Studio fillon të kërcas, të ftuarit nuk lëvizin nga vendi (VIDEO)

Në momentin që ka rënë tërmeti i fuqishëm në Turqi, në një televizon kanë qenë duke zhvilluar një emision live dhe normalisht gjithçka është filmuar nga kamerat.
Edhe pse studio fillon që të kërcasë, të pranishmit nuk kanë lëvizur nga vend, diçka që normalisht duhet që të zbatohet nga të gjithë.

 

Të fundit