13/07/2024
31.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Tetova me vendparkìme specìale

“Tè gjithè jemì tè barabartè!

Kujdesì pèr kushte mè tè mira duhet tè jetè i njèjtè pèr tè gjithëlè. NP Parkingu i Qytetit- Tetovè edhe njè herè ka shènuar vend parkingjet nè tè gjithè qytetin, tè destinuara pèr personat me aftèsi tè kufizuara. Bèhet fjalè pèr 13 vend parkingje nè disa lokacione tëlè qytetit, si institucione e tè ngjashme me qèllim qè kjo kategori e njerèzve qè vijnè edhe nga vendbanimet tjera, tè mund tè kryejnë lehtèsisht dhe shpejt obligimet e tyre. Njèkohèsisht kèrkojmè nga tè gjithè qytetarèt qè tè mos i pengojnè kèta qytetarè dhe tè mos parkojnè nè vendet e destinuar pèr kètè kategori. Tè jemi human dhe tè ndihmojmè njèri-tjetrin!

Ne premtojmè dhe e pèrmbushim, premtimin!

Me respekt,
NP Parkingu i Qytetit Tetovè.

Të fundit