25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Trafik i qetë në të gjithë Maqedoninë e Veriut

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugët kryesisht të thata, njoftuan nga LAMM.

intesiteti i zhvillimit në rrugët jashtë zonave urbane është mnesatare. Në vendbanimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrjen dhe daljen nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjaleve të komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të fundit