05/03/2024
12.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Trençevska dhe Taravari në hapjen e kopshtit të ri në Gostivar

Në Gostivar sot do të hapet pjesa shtesë e re e kopshtit “Detska radost” në Gostivar, kumtuan nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Siç u paralajmërua, në hapjen e kopshtit do të marrin pjesë kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska.

Të fundit