27/05/2024
13.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ulet çmimi i benzinës kurse i naftës mbetet i njëjtë

Komisioni Rregullator për Energjetik të Maqedonisë së Veriut ka miratuar Vendim me të cilin çmimet me pakicë të derivateve të naftës ulen mesatarisht për 0,38% në krahasim me vendimin e datës 12.6.2023.

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të ulen për 1.00 den/litër, ndërsa çmimi i EURODIESEL (D-E V) nuk ndryshon.

Nga data 20 qershor 2023, nga ora 00:01, derivatet e naftës do të shiten me këto çmime:

EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 80,50 (dena/litër)
EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 82,50 (denar/litër)
EURODIESEL BS (D-E V) do të shitet për 70,50 (denarë/litër)
Vaji Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) do të shitet për 68.50 (dena/litër)
Mazuti M-1 NS do të shitet për 41,029  denarë.

Të fundit