14/06/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ulet numri i nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme

Në fund të vitit shkollor 2021/2022, numri i nxënësve në shkollat fillore të rregullta është 184.910, që paraqet ulje për 0.6% krahasuar me vitin e kaluar shkollorë, njoftoi Enti shtetërorë i statistikave.

Në shkollat e mesme të rregullta, numri I nxënësve në fund të vitit shkollorë 2021/2022 është 69.378, që paraqet ulje për 2.5%, krahasuar me vitin e kaluar shkollor. 

Të fundit