16/07/2024
25.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ulje drastike e çmimeve të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) publikoi çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata.

Zbritje rekorde për 7.5 denarë të çmimeve të benzinës BS Super 95 dhe BS Super 98, derisa dizeli ulet për 6 denarë.

Të fundit