17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Unë në “Liri” e Burhan Poroji po i kalon 18 vitet në Burg pa asnje fakt e dëshmi!

Para një viti ishim bashkë! E kush më shum se Unë mund ti kuptoj e ndjejë vuajtjet e një të Burgosuri sidomos pa faj!
Unë në “Liri” e Burhan Poroj po i kalon 18 vitet në Burg pa asnje fakt e dëshmi!
Zoti i rujat te burgosurit
“, ka shkruar Feta Alimi, njeriut që shpëtoi Ziadin Selën, natën e prillit të 2017.

Ai këtë postim ia dedikoi të burgosurit Burhanedin Nuhiut nga Poroji që po vuan burgim të përjetshëm, lidhur me një rast që konsiderohet i montuar dhe që nuk pati një rigjykim.(INA)

Të fundit