25/04/2024
6.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Vazhdon debati i amendamenteve për Buxhetin për vitin 2021

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot Komisioni për financim dhe buxhet e vazhdon debatin e amendamenteve për Buxhetin për vitin 2021, ndërsa seancë do të mbajë edhe Komisioni për politikë të jashtme.

Në rend dite të Komisionit për Politikë të Jashtme është propozim Ligji për ratifikimin e Protokollit plotësues për tregti me shërbime ndaj Marrëveshjes për qasje në Marrëveshjen qendrore evropiane për tregti të lirë.

Të fundit