03/03/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Veles : Rruga rajonale Veles -Gradsko , nga sot deri më 3 shkurtë është e mbillur

Seksioni Veles – Qytet është i mbyllur për qarkullim nga ora 08:00 deri në 16:30

Për shkak të vendosjes së rrjetës mbrojtëse në rrugën Rajonale R1102, pjesa Veles – Gradsko do të jetë e mbyllur për qarkullim nga sot deri më 3 shkurt nga ora 08:00 deri në 16:30, njofton AMSM.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të fundit