20/05/2024
17.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

(video) Ekspozitë tradicionale Artet e Bukura

Shkolla e Mesme Islame “Medreseja Isa Beu” paralelja e vajzave në Tetovë organizoi ekspozitën tradicionale “Artet e Bukura” ku u prezentuan një sërë punimesh artistike të nxënëseve të Medresesë.Ky aktivitet filloi me këndimin kuranor nga nxënësja Semra Alili.Ndërkohë, të pranishmëve ju drejtuar administratorja e Medresesë profesoresha Barije Shabani. Ndërkohë, fjalime mbajtën drejtori i Medrsesë Islam Islami dhe myftiu i Tetovës Selver Xhemaili. Deklarata Selver Ndërkaq, kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Shaqir Efendi Fetai, u drejtua me disa këshilla në ekspozitën tradicionale “Artet e Bukura” që organizohet nga Shkolla e Mesme Islame “Medreseja Isa Beu” paralelja e vajzave në TetovëDeklarata Shkolla e Mesme Islame “Medreseja Isa Beu” paralelja e vajzave në Tetovë në bashkëpunim me Myftininë e Tetovës poashtu organizoi manifestimin tradicional me recitale dhe ilahije nën titullin MUHAMEDI A.S SIMBOL I MORALIT.Nxënëset e Medresesë performuan  përpara të pranishmëve. Këtë manifestim me prezencën e tyre e nderuan struktura më të larta të BFI-së.TV KOHA

 

Të fundit