19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

(video) Vazhdon kampanja e koalicionit VLEN në Tetovë

Bartësi i Koalicionit VLEN në njësisë zgjedhore 6, Bilall Kasami, së bashku me simpantizantë dhe aktivistë e VLEN marshuam në qytetin e Tetovës për të biseduar me qytetarët dhe për ti informuar me programin e koalicionit VLEN.

Në këtë marsh, Kasami dhe aktivistët e tjerë ndanë programin e koalicionit VLEN, duke informuar çdo qytetar veças për pikat e programit dhe synimet e VLEN për zhvillim ekonomik, përmirësimin e infrastrukturës, mbrojtjen e mjedisit, si dhe përmirësimin e cilësisë së arsimit dhe shërbimeve shëndetësore etj.

Marshi i sotëm është në vazhdën e aktiviteteve të Koalicionit VLEN, për të takuar çdo qytetar, për të biseduar me ta dhe për ti informuar për synimet e koalicionit VLEN për të përmbushur nevojat dhe aspiratat e qytetarëve.

Të fundit