24/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Visar Ganiu :Nxënësit dhe shkollat e Çairit edhe njëherë na bënë krenarë

Në garat mbarëkombëtare të projektit të organizuar nga Federata e Futbollit të Maqedonisë “Futbolli tani dhe futbolli kudo” ekipi i SHFK “Liria” zuri vendin e dytë ndërsa SHFK “Tefejuz” vendin e tretë.

Me këtë rast i përgëzova pjesëmarrësit e garës dhe ripotencova mbështetjen e pafund ndaj aktorëve të sukseseve të këtilla./TV KOHA/

Të fundit