15/06/2024
22.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

VLEN heq dorë nga Lotaria Shtetërore në vend të Lotarisë ka vendosur të drejtojë me institucione tjera

Koalicioni VLEN nuk synon drejtimin e Lotarisë Shtetërore të Maqedonisë e cila aktualisht drejtohet nga kuadri i BDI-së, Përparim Bajrami.

Siç bëhet e ditur, përfaqësuesit e këtij koalicioni gjatë negociatave me VMRO-në për eshalonin e tretë, në mënyrë të qartë dhe të prerë janë distancuar nga Lotaria e Maqedonisë.

Jozyrtarisht mësohet që VLEN në vend të Lotarisë ka vendosur të drejtojë me institucione tjera, që sipas tyre, rinisë dhe qytetarëve shqiptarë ju mundësojnë grante dhe projekte për punësim.

Të fundit