01/03/2024
9 C
Tetovo

Të tjera lajme

VMRO-DPMNE: Lavdërohen për rritjen e pagave për 1.000 denarë dhe heshtin për rritjen e pagave për funksionarët për 400 euro

Zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së, Naum Stoilkovski u shpreh se gjatë shtatë viteve qeverisje të LSDM-së dhe BDI-së, Maqedonia mbeti pas gjitha shteteve të rajonit.

“Dyfytyrësia e LSDM-së shihet me lavdërimin e rritjes së pagës për 1.000 denarë për punëtorët, dhe heshtjes së rritjes së pagave për funksionarët për 400 euro”, tha Stoilkovski.

Sipas tij, Maqedonia në vendin e fundit sa i përket pagave në rajon.

“Nga viti 2017 deri në vitin 2023 rritja e BPV-së për person në Maqedoni është 20%, ndërsa te shtetet tjera në rajon është 50%”, tha ai.

Të fundit