19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

VMRO-DPMNE:Për Gordana Davkovën kanë votuar edhe shqiptarë, turq e boshnjak

Bartësja e Listës për deputetët në njësinë e gjashtë zgjedhore të VMRO-DPMNE-së Dafina Stojanovska, gjatë një adresimi për qytetarët e Tetovës ka thënë se kandidatja e tyre për presidente Gordana Davkova Siljanovska ka marrë vota edhe nga shqiptarët, turqit, romët dhe shumë etni tjera, prandaj edhe ka falënderuar këta votues. “Gjatë ditës së djeshme kemi bërë analizë të procesit zgjedhor për rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale dhe analiza tregon se një pjesë e bashkëqytetarëve tanë si shqiptarë, turq, rom, boshnjak, kanë dhënë votën e tyre për kandidaten tonë për presidente Gordana Davkova Siljanovska. Në emër të kësaj, nga zemra u falënderoj bashkëqytetarëve të mi dhe I ftoj që këtë ta bëjnë edhe në rrethin e dytë.VMRO-DPMNE shtrin dorën për të gjithë, është koha që të bashkohemi që të mos funksionojmë sikurse deri më tani, por të investojmë në liri të vërtetë, jetë më të mirë dhe bashkëjetesë të vërtetë sidomos për ne njësinë e gjashtë zgjedhore.Koha është që t`I kundërvihemi kriminalitetit dhe Maqedoninë ta bëjmë tonë dhe krenare” deklaroi Bartësja e Listës për deputetët në njësinë e gjashtë zgjedhore të VMRO-DPMNE-së Dafina Stojanovska. TV KOHA

Të fundit