28/11/2023
4.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zaev fton të gjithë deputetët ta votojnë Protokollin për anëtarësim në NATO

Lideri i LSDM-së, Zora Zaev u ka bërë thirrje 120 deputetëve të Kuvendit të Maqedonisë, të votojnë sot për Protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut.

“120 deputetët të jenë në nivelin e përgjegjësisë dhe të dëshmojnë se janë të bashkuar në atë që është interesi i dytë strategjik nacional që nga pavarësia”, tha Zaev.

Ai deklaroi se ratifikimi nuk është çështje politike një partie, por me të sigurohet stabiliteti dhe sigurohet ardhmëri më e mirë për gjeneratat e tashme dhe të ardhme. Gazetaexpress /V.Leka/

Të fundit