24/06/2024
18 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zaev:Qytetarët kanë nevojë për qasje serioze kryeministër që do të përqendrohet në punë, dhe jo përmbush kalkulime politike

Do të dëgjojmë ofertat e dhe mendimet e të gjitha partive politike dhe në bazë të asaj do të vendosim se si do të bisedojmë, tha kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën e sotme për shtyp pas përfundimit të seancës konstitutive të Kuvendit.

Qytetarët kanë nevojë për qasje serioze kryeministër që do të përqendrohet në punë, dhe jo përmbush kalkulime politike dhe çfarëdo agjenda tjera, tha Zaev.

Të fundit