20/06/2024
21.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zejdi pas shtatorit nis procedurat për parti të re politike: Për herë të parë në histori, shqiptarët do të kenë dy tabore politike

Deputeti i pavarur, Skender Rexhepi-Zjedi në “Summer Click” në TV21 tha se pas shtatorit do të nis procedurat për formimin e partisë së re politike. Rexhepi tha se nuk ka tjetër zgjidhje pasi nuk u bënë reformat që i priste në Alternativë, ndërsa shprehet i bindur se deri në zgjedhjet e ardhshme, në kampin politik shqiptar do të ketë dy tabore.

“Sipas gjitha gjasave do të rrugëtojmë me një rrugëtim të ri politik, me strukturat që i kemi, përkrahësit kudo që janë, do ua shtri dorën e bashkëpunimit të gjithë atyre që kanë dalur nga Alternativa, të gjithë atyre që u pengohet në Alternativë apo subjekte tjera që së bashku të kurorëzojmë rrugëtimin e ri politik, për fat të keq, ndoshta në shoqërinë tonë duken se janë shumë, edhe realisht është ashtu, po për fat të mirë fillojnë kështu qetsimet politike dhe fundja deri në zgjedhjet e ardhshme do të shkohet në dy tabore politike, ku mund të ndodhe që në herën e parë në histori pluralizmit, shqiptarët të shkojnë me dy tabore në zgjedhje”, tha Zejdi.

Të fundit