20/05/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zeqiri: ASH ju dha “Zë të rinjve” me qëllim që ata të bëjnë më të mirën për vete

Në kuadër të debatit parazgjedhorë në emisionin POLEMIKË në televizionin Koha, Arben Zeqiri nga ASH-ja ka potencuar se Aleanca për Shqiptarët vendosi të ju jap mundësi të rinjëve dhe të mos mendoj se çfarë duhet të bëjmë e si duhet të bëjmë diçka për rininë por që këtë ua lam në dorë të rinjëve që ata të bëjnë më të mirën për veten dhe për të rinjtë në Tetovë.

Zeqiri më tej shtoi se migrimi i të rinjëve nuk ndodh vetëm për shkaqe ekonomike por ndodhë për shkaqe politike, pasiguri etj. Platforma e të rinjëve të ASH-së nuk ju dedikohet vetëm të rinjëve por gjithë qytetarëve me qëllim që kjo të shërbej për ti motivuar të rinjtë që të kthehen sepse edhe këtu mundet.

 

Të fundit