27/05/2024
18.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zoran Zaev pret në Shkup me nderime më të larta shtetërore homologun e tij Avdullah Hotin

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti i cili sot ishte në Shkup, do të jetë zyrtari i parë i lartë nga Kosova i cili do të jetë i pranuar me ceremoni shtetërore, me intonimin e himnit dhe me gardë ushtarake, shkruan Almakos.
Zoran Zaevi do të jetë zyrtari i parë nga Maqedonia i cili e ka pranuar një Kryeministër ose President të Kosovës ashtu si duhet dhe si është rendi e jo si ndonjë shvercer ordiner.
Zyrtarët e lartë të Kosovës në të kaluarën nuk janë nderuar dhe respektuar në këtë mënyrë nga ana e zyrtarëve të lartë të Maqedonisë së Veriut./Almakos/

Të fundit