13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zyberi: Është konstatuar se të burgosurit trajtohen me kërcënime nga policia e burgjeve dhe personeli tjetër

Avokati i Popullit Naser Zyberi në konferencën e sotme për shtyp tha se nga kontrollet që kanë kryer është konstatuar se të burgosurit trajtohen me kërcenime nga policia e burgjeve dhe personeli i tjetër.

Të burgosurit trajtohen me kërcenime nga policia e burgjeve dhe personeli i tjetër prandaj Avokati i Popullit do ti kushtoj vëmendje të posaqme që të inkuaroj të burgosrit ti paraqesin këto parregulllsi të keq trajtimeve ndaj tyre./KLanMacedonia

Të fundit