06/12/2022
7.2 C
Tetovo

Arkiva Mujore Janar, 2020

Browse our exclusive articles!

I merret pasaporta të punësuarit në “City Mall” i cili alarmoi rrejshëm për bombë

Prokuroria Themelore në gjykatë ka dorëzuar propozim për shqiptimin e masës së kujdesit, për të punësuarin në “City Mall”, i cili dërgoi alarm të...

FORUMI NË BASHKËSI JEP MUNDËSI PËR PROJEKTE CILËSORE

Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut në kuadër të projektit: “Zhvillim i qëndrueshëm dhe inkluziv i barabartë rajonal” të cilin e realizojnë Ministrisa...

Bulevardi “Bllagoja Toska” mbetenjë proekt në letër

Bulevardi Bllagoja si duket edhe një kohë të gjatë do të vazhdoj të shfrytëzohet vetëm si parking ai sipas të gjitha gjasave nuk do të...

Seancë e re gjyqësore për lëndën “Reket”

Procesi gjyqësor për lëndën “Reket” vazhdon sot me prezantimin e provave materiale. Në seancën e fundit gjyqësore për këtë lëndë u lexuan dhe prezantuan...

Popular

spot_imgspot_img