24 vjet pa të dashurin tonë babain profesor Nakil Abdiu - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

24 vjet pa të dashurin tonë babain profesor Nakil Abdiu

Sa herë vjen 7 marsi, dita e shenjtë e mësuesit, ne të kujtojmë me mall. Kjo ditë e veçantë për të gjithë, neve na bën krenarë sepse ti ishte një misionarë që ndriçoje rrugën brezave të rinj.

Dita e mësuesit përveç krenarisë për ne është edhe ditë pikëllimi sepse të humbën njëherë e përgjithmonëm por jo edhe për të harruar personalitetin tëndë si prind, familjarë dhe mësues.

E përkujtojnë: Fëmijët, nipërit, mbesa dhe e tërë Familja Abdiu nga fshati Bogovinë-Tetovë.

24 vjet pa të dashurin tonë profesor Nakil Abdiu

24.02 1939 – 07.03.1997

Related posts

Banka e përkohshme – platformë digjitale për pagesa në kohë

Televizioni Koha

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot diskuton për propozim ligjin për pensionim të detyrueshëm në moshën 64 vjeçare

Televizioni Koha

Partitë në Maqedoni të Veriut nisin bisedimet për qeverinë e re

Televizioni Koha

Leave a Comment