Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Alternativa propozon që në krye të Prokurorisë të jetë Fatime Fetai - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Alternativa propozon që në krye të Prokurorisë të jetë Fatime Fetai

Në kohën kur duhet të zgjidhet emri i ri në Prokurorinë e re për Ndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, AlternAtivA – si parti që kujdeset më shumë se gjithçka për shtetin e së drejtës dhe implementimin e drejtësisë pa kompromise – gjen rastin që për udhëheqjen e kësaj prokurorie ta propozojë prokuroren Fatime Fetai.
Si kuadër që deri më tash që nuk ka lënë pas vetes gjurmë të abuzimit me detyrën dhe si profesioniste në luftën për drejtësi, jemi të bindur se ajo do të mund ta kthejë besimin në sundimin e së drejtës dhe luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, aq shumë të rrënjosur në shtetin tonë.
Shpresojmë që edhe faktorët e tjerë politikë në vend të reflektojnë për këtë propozim dhe të dalim mbi istikamet e tyre etnike e politike, për t’i garantuar Maqedonisë së Veriut drejtësi që do të jetë çelës edhe për shtetin e së drejtës, por edhe për integrimin e shumëpritur euro-atlantik.

Related posts

Emergjenca në Durrës/ Shembet pallati, banorët të ngecur brenda kërkojnë ndihmë

Televizioni Koha

Falja e namazit të Teravisë përmes ndjekjes së imamit live në mediume

Televizioni Koha

Ndryshime të kushteve për ambasadorë para Komisionit të Kuvendit për punë të jashtme

Televizioni Koha

Leave a Comment