04/12/2023
1.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ambasada gjermane në Maqedoni, donacion prej 2.5 milionë denarë për pajisje mjekësore

Ambasada gjermane në vend të gjithë buxhetin për ketë vit të planifikuar për programin “Projekte të vogla” do të në dispozicion të qendrave shëndetësore që merren me shërimin e pacientëve me coronavirus.

Mjetet sipas ambasadorit gjerman në vend, Thomas Gerberih do të dedikohen për furnizimin me pajisje mjekësore.

Nga atje në të njëjtën kohë, u urojnë stafi mjekësor shumë forcë dhe shërim të shpejtë për të gjithë pacientët.

Të fundit