Angellosvka: Janë paguar 14,3 milionë euro përmes masës “14,500 denarë për punonjës” – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Angellosvka: Janë paguar 14,3 milionë euro përmes masës “14,500 denarë për punonjës”

Përmes masës 14,500 denarë për punonjës janë paguar mbi 14.3 milionë euro 10.103 ndërmarrjeve, publikoi ministrja e Financave Nina Angelovska në profilin e saj në Fejsbuk.

“Drejtoria e të Ardhurave Publike ia dorëzoi kërkesat Sekretariatit të Përgjithshëm, i cili u transferon fonde kompanive. Me shpejtësi po punohet në servisimin e të gjitha aplikacioneve të aprovuara. Përmes kësaj mase do të ruhen vendet e punës për kompanitë e prekura nga kriza Kovid-19, ndërsa në të njëjtën kohë me likuiditet do të ndihmohet edhe ekonomia”, thekson Angellovska. ls/shk/

Related posts

Bekteshi: Deri më tani mbi 19.000 kompani kanë parashtruar kërkesa për mbështetje financiare për pagesën e pagave për prill dhe maj

Televizioni Koha

Zbulim i ri! Simptoma më e zakonshme tek të rinjtë me koronavirus është dhimbja e stomakut

Televizioni Koha

ARTAN GRUBI: Nuk do merremi me partitë tjera politike por do t’a prezentojmë ofertën tonë

Televizioni Koha

Leave a Comment