23/02/2024
14.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Apasiev kërkon dëmshpërblim pasi ishte përgjuar ilegalisht

Kryetari i së Majtës, Dimitar Apasiev, dje me ftesë të Gjykatës Themelore Penale – Shkup, si palë e dëmtuar, paraqiti një deklaratë me shkrim në lidhje me përgjimin e paligjshëm të komunikimeve personale.

Bëhet fjalë për rastin e njohur në opinion si “Shënjestra-Fortesa”.

“Me të ashtuquajturën Prokuroria Speciale Publike (PSP) kam marrë një vërtetim për përgjimin e paligjshëm të komunikimeve të mia, unë informoj Gjykatën se ndihem i dëmtuar për shkak të përgjimit të paligjshëm, domethënë “përgjimi i bisedave të mia telefonike për një periudhë të gjatë kohe.

Gjithashtu nëse pas procedimit në Gjykatë vërtetohet përgjegjësia dhe ofruesi i shërbimit të telekomunikacionit (ONE/VIP/A1), përdoruesi i të cilit është Apasiev, dhe në numrin e telefonit të të cilit është aplikuar në mënyrë të paligjshme një masë e posaçme hetimore për përgjimin e paligjshëm të komunikimeve personale, ai gjithashtu paraqet një kërkesë për dëmshpërblim nga kompania për dëmin që ai ka pësuar”, thuhet në deklaratën e Apasievit

Të fundit