ATO: Me siguri janë ndjekur komunikimet e të përfshirëve në rastin “Reket” – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

ATO: Me siguri janë ndjekur komunikimet e të përfshirëve në rastin “Reket”

Drejtori i agjencionit taktiko-operativ, ATO, Zoran Angelovski ka zbuluar se në rastin “Reket”, agjencioni ka ndjekur komunikimet dhe ka dëgjuar bisedat e të dyshuarve. Edhe pse kërkesat për ndjekje të komunikimeve ATO i merr me identitet të fshehur, sigurisht është ndjekur edhe ndonjë numër telefoni i tyre.

Ai këtë e ka deklaruar pas vizitës së tij në komisionin e Qeverisë për mbikëqyrje të komunikimeve. Kryetari Emil Dimitriev ka deklaruar se për momentin janë përgjuar 159 numra të telefonit.

Për të gjithë, komisioni ka konfirmuar se ATO-ja posedon urdhëresa të rregullta nga gjykata./Alsat

Related posts

Dimçe Arsovski: A e ka dëmtuar Radmilla Shekerinska buxhetin dhe janë përvetësuar mbi 250.000 euro

Televizioni Koha

Maqedoni, nesër propozohet mbyllja e kafeneve në orën 21:00

Televizioni Koha

Në kuartalin e dytë të lira 6.866 vende, më së shumti tek industria përpunuese, ndërtimtaria dhe tregtia

Televizioni Koha

Leave a Comment