Blerim Reka; Pse Ballkani nuk bëhet Skandinavi? – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Blerim Reka; Pse Ballkani nuk bëhet Skandinavi?

Sepse, paraja është më e fuqishme se ligji dhe keshi më i fortë se gjyqi. Dhjetë shekujt Bizantin, pesë shekujt otomanë dhe gjysëm shekulli komunist na e lanë: miton, rryshfetin dhe korrupcionin. Vendosën sundimin e bazuar në: përçarje, intriga dhe vëlla-vrasje. Dy të parët, madje thirreshin në kisha e xhamia, e ky i treti-te partia. Sot, të gjitha i zëvendësoi mafia.

Related posts

Komuna e Tearcës fajëson banorët për vërshimet në fshatin Odri

Televizioni Koha

FIZHT do t’i prezantojë rezultatet e thirrjes publike për grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik

Televizioni Koha

Milloshoski: Nuk duhet nxituar për datën e zgjedhjeve

Televizioni Koha

Leave a Comment