Dënime më të rrepta për Gruevskin dhe Janakieskin, kërkon prokurorja Fetai në lëndën “Dhuna në Qendër” - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Dënime më të rrepta për Gruevskin dhe Janakieskin, kërkon prokurorja Fetai në lëndën “Dhuna në Qendër”

Për nxitësit e dhunës para Komunës së Qendrës Nikolla Gruevski dhe Mile Janakieski, gjykata duhet të jetë më e rreptë për të parandaluar të gjithë të tjerët që mund të kenë qëllime të tilla në të ardhmen, tha në fjalën e saj përfundimtare prokurorja Fatime Fetai në gjyqin e sotëm për dhunë në Komunën e Qendrës në qershor 2013.

Fetaigjatë fjalëve përfundimtare tha se bisedat e regjistruara tregojnë se si i pandehuri i parë Gruevski më 1 qershor 2013 përmes telefonit ka kërkuar nga i akuzuarii i dytë Janakieski të organizojë një protestë të një grupi më të madh të njerëzve para Komunës së Qendrës.

Related posts

SHBA-ja shprehi gatishmëri për ripërtëritjen e pjesërishme të financimit të OBSH-së

Televizioni Koha

Përvoja ime personale me Kovid-19

Televizioni Koha

Dy shkaqe për të cilat Gordana Siljanovska – Davkova do të kishte qenë presidente e cila ndjek, në vend të presidentes që udhëheq

Televizioni Koha

Leave a Comment