Doktoresha Mulaku: ‘I lartë gjesti i Dr.Florin Besimit’ - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Doktoresha Mulaku: ‘I lartë gjesti i Dr.Florin Besimit’

Doktoresha Luljeta Mulaku ka shkruar fjalë miradije për gjestin e dorëheqjes të dr. Florin Besimit

Është nder, por më shumë përgjegjësi profesionale të jem bashkëpunëtore akademike (asistent) e doc. dr.Florim Besimit ne Universitet, duke njohur vetitë dhe principet e larta njerëzore, morale profesionale e qytetare të tij, të cilat i dëshmoi edhe sot para të gjithve në një moment të madh me një akt të lartë qytetarie, atë të dorëheqjes si fitues në shërbesë të qytetarëve dhe demokracisë në vend! Suksese në rrugëtimin e mëtejme Dokotor Florin Besimi, rrugëtim që do iu shërbej si model gjeneratave pasuese!… ka shkruar Mulaku.

Related posts

LSDM: Shlyerje e mbi 10 milionë euro borxhe për mijëra familje

Televizioni Koha

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

Televizioni Koha

OBSH: Izolimi nuk është i mjaftueshëm që të mposhtet koronavirusi

Televizioni Koha

Leave a Comment