Drejtoresha rajonale e UNDP-së për vizitë dyditore në Shkup - Tv Koha
Maqedoni

Drejtoresha rajonale e UNDP-së për vizitë dyditore në Shkup

Mirjana Spolariq Eger, ndihmës administratore e UNDP-së dhe drejtoresh e Byrosë Rajonale për Evropën dhe Unionin e shteteve të pavarura, nesër dhe pasnesër do të qëndrojë për vizitë zyrtare dyditore në vend.

Gjatë qëndrimit, Eger do të takohet me kryeministrin Zoran Zaev dhe me zëvendëskryetarin e Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani.

Proceset për integrim në BE, reformat aktuale në institucionet shtetërore kyçe, krijimi i vendeve të punës, përfshirja e personave me aftësi të kufizuara në tregun e punës, mbrojtja e mjedisit jetësor dhe ulja e rrezikut nga katastrofat, janë temat në të cilat do të bisedojnë Eger, Zaev dhe Osmani.

Pjesë e agjendës janë Qëllimet për zhvillim të qëndrueshëm.

Në suaza të vizitës drejtoresha e UNDP-së për Euroazinë do të vizitojë disa programe dhe projekte që për momentin i zbaton UNDP.

Related posts

Rasti “Talir” i PSP-së është shtyrë për më 16 prill

Televizioni Koha

Çmime të reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Televizioni Koha

“Dhuna në Qendër”, të akuzuarit thonë se edhe Zhernovski i ka dhënë 1 milion denarë Bojan Jovanovskit

Televizioni Koha

Leave a Comment