E gjithë Tirana në rrugë….Pa nik nga tërmeti që shkundi Shqipërinë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

E gjithë Tirana në rrugë….Pa nik nga tërmeti që shkundi Shqipërinë

Thuajse e gjithë Tirana ka dalë në rrugë nga pa niku i përhapur pas tërmetit të fuqishëm 6.4 ballë që shkundi Shqipërinë.

Shqiptarja.com sjell disa nga këto momente ku njerëzit kanë dalë në rrugë, e disa të tjerë janë larguar me makina nga qyteti në drejtim të zonave me banesa përdhese.

Related posts

Votë për akademikët

Televizioni Koha

Makraduli, Ademi dhe Bogoev filloristëve ua uruan klasën e parë në SHF “Avram Pisevski” me lapsa ekologjikë për mbjellje

Televizioni Koha

Qeveria ndan 40 mijë euro ndihmë për familjen Sadrija nga Gjakova që humbën 2 fëmijë nga zjarri

Televizioni Koha

Leave a Comment