Është vendosur nën kontroll zjarri që shpërtheu në Kërçovë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Është vendosur nën kontroll zjarri që shpërtheu në Kërçovë

Zjarri i madh që shpërtheu në rrethinën e fshatit Kolibarë të Kërçovës është vendosur nën kontroll, ndërsa në shuarjen e zjarrit kanë marrë pjesë edhe avioni i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Nga komuna e Kërçovës tha se njësia zjarrfikëse nga Kërçova edhe më tej mbetet në teren dhe së bashku me popullsinë lokale po e mbajnë situatën nën kontroll.

Problem në shuarjen është terreni i paarritshëm ku janë ende punonjësit e ndërmarrjes pyjore “Lopushnik”, të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe Komuna e Kërçovës.

Nga komuna thanë se e rëndësishme është se janë mbrojtur shtëpitë dhe se avionët janë vendosur nën kontroll./Telegrafi/

Related posts

Mjeku shqiptar në Gjermani: Testet e shpejta janë masa orientuese, nuk e zëvendësojnë tamponin

Televizioni Koha

RMV, Këshilli Gjyqësor e miratoi metodologjinë për vlerësimin e punës së gjykatësve

Televizioni Koha

Filipçe: Do të fillojmë t’i publikojmë ata që nuk pranojnë vendimet për vetizolim

Televizioni Koha

Leave a Comment