Falë drejtorit gjeneral për herë të parë emërohet një shqiptar në krye të qendrës së punësimit në Tetovë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Falë drejtorit gjeneral për herë të parë emërohet një shqiptar në krye të qendrës së punësimit në Tetovë

Edhe pse Tetova qytet me shumicë shqiptare deri tani me qendrën e punësimit në Tetovë gjithnjë kanë udhëhequr udhëheqës maqedon. Mirëpo ky realitet u ndryshua falë drejtorit gjeneral të Agjencisë së punësimit të Maqedonisë së Veriut Abdush Demiri kuadër i Lëvizjes BESA i cili nga sot emroi një shqiptar si udhëheqës të qendrës së punësimit në Tetovë.

Vlen të theksohet se falë drejtorit Abdush Demiri ka filluar edhe renovimi i kësaj qendrës së punësimit në Tetovë e cila ka qenë e lënë në haresë qe 60 vite.

 

Related posts

Pendarovski: Nevojitet zgjim i vetëdijes kolektive dhe individuale, si dhe solidaritet në shoqëri për aksionin klimatik

Televizioni Koha

Protestë në Tetovë, kërkohet mbikalim në rrugën industriale

Televizioni Koha

Filipçe: Të gjithë qytetarët që janë regjistruar për t’u vaksinuar do të vaksinohen

Televizioni Koha

Leave a Comment