23/02/2024
10.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gostivarasit janë dyndur nëpër supermarkete, nuk respektohet distanca e duhur

Supermarketet dhe barnatoret në qytetin e Gostivarit vijojnë të qëndrojnë të hapura. Nga paniku gostivarasit janë dyndur nëpër supermarkete duke mos respektuar masat e vendosura nga qeveria, njofton Gostivari Sot

Ky është një tjetër gabim serioz i popullatës, sepse grumbullimi i njerëzve në vende të mbyllura, favorizon përhapjen e patogjenit.

Të fundit