06/06/2023
16.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Grubi: Misioni jonë është të rikthejmë BDI-në tek 153.646 votat e vitit 2014 (VIDEO)

Misioni jonë është, ta rikthejmë BDI-në tek 153 mijë e 646 votat e vitit 2014, misioni është që t’i bëjmë shqiptarët, boshnjakët, turqit, romët dhe gjithë të tjerët akoma më të fuqishëm në këtë shtet sepse kur është BDI e fuqishme, me numra të mëdhenj, përfitojnë që të gjithë nga i pari deri tek i fundit.

Kështu është shprehur zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të sotëm të BDI-së në Studeniçan, informon GAZETA.MK

“Mos hezitoni të ftoni të gjithë ata që kanë qenë me ne, e që ndoshta në kohë të caktuar edhe janë hidhëruar.

Misioni jonë është, ta rikthejmë BDI-në tek 153 mijë e 646 votat e vitit 2014, misioni është që t’i bëjmë shqiptarët, boshnjakët, turqit, romët dhe gjithë të tjerët akoma më të fuqishëm në këtë shtet sepse kur është BDI e fuqishme, me numra të mëdhenj, përfitojnë që të gjithë nga i pari deri tek i fundit”, ka thënë Grubi.

Të fundit