Janë regjistruar 585 shkelje për mosmbajtje të maskave, për 337 persona vendime për izolim - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Janë regjistruar 585 shkelje për mosmbajtje të maskave, për 337 persona vendime për izolim

Vendime për izolim u janë dhënë 37 personave, ndërsa 62 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetizolim gjatë 24 orëshit të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Nga ana e nëpunësve policor, informuan sot nga MPB, janë kryer kontrolle te personat në izolim dhe vetizolim dhe nuk janë evidentuar persona të cilët nuk e kanë respektuar masën e izolimit dhe vetizolimit.

Janë regjistruar 585 shkelje në bazë të masës për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë. sa/

Related posts

Karantina shtetërore zëvendësohet me izolim shtëpiak, do të konfirmohet protokolli për kufijtë shtetërorë

Televizioni Koha

Maqedoni: Kartelat e pagesave do të jepen në llogari të veçanta

Televizioni Koha

Qytetarët e Maqedonisë do të marrin SMS porosi falas me informacione rreth gjendjes me coronavirusin

Televizioni Koha

Leave a Comment