Kandidatët e pavarur për deputetë që po mbledhin nënshkrime për zgjedhjet e 12 prillit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kandidatët e pavarur për deputetë që po mbledhin nënshkrime për zgjedhjet e 12 prillit

Në adresë të Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) deri tani janë dorëzuar gjashtë lista kandidatësh nga grupime qytetarësh. Bëhet fjalë për kandidatë të pavarur për deputetë që do të konkurrojnë në zgjedhjet e 12 prillit.

Siç mëson INA, gjashtë lista të pavarura me kandidatë janë dorëzuar në njësitë rajonale të KSHZ-së. Kandidatët e pavarur deri më 6 mars duhet të grumbullojnë nga 5 mijë nënshkrime në një njësi zgjedhore për të fituar të drejtën e konkurrimit. Ndërsa partitë duhet që listat me deputetë ti dorëzojnë deri më 12 mars, përcjell INA.
Emilija Geleva është kandidate e pavarur për deputete e cila me listën e saj do të konkurrojë në njësinë e parë zgjedhore, gjegjësisht në rajonin e Shkupit. Në njësinë e dytë zgjedhore ka konkurruar kandidati i pavarur Igor Cvetkovski, i cili po vijon grumbullimin e nënshkrimeve. Në Njësinë e tretë është Zoran Mijalkov, në njësinë e pestë Goran Taskovski, në njësinë e katërt Petar Kotevski dhe në njësinë e gjashtë Ismail Bojda. (INA)

Related posts

Pendarovski: Lufta për më shumë të drejta dhe mundësi të barabarta duhet të vazhdojë

Televizioni Koha

29 raste të reja me coronavirus në Maqedoni, shkon në 114 të prekur gjithsejtë

Televizioni Koha

U nënshkrua Korniza e Bashkëpunimit për Zhvillim të Qëndrueshëm (UNSDCF) ndërmjet RMV dhe OKB për periudhën 2021-2025

Televizioni Koha

Leave a Comment