Kasami: Jemi të vetmit që i jemi qasur kësaj fushate zgjedhore me një koncept të qartë politik - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kasami: Jemi të vetmit që i jemi qasur kësaj fushate zgjedhore me një koncept të qartë politik

Kreu i Besës, Bilall Kasami ka theksuar nga Tetova se koalicioni i tyre me kandidatin Blerim Reka janë të vetmit që i janë qasur kësaj fushate zgjedhore me një koncept të qartë politik.

“Ne jemi të vetmit që jemi qasur kësaj fushate zgjedhore me një koncept të qartë politik duke ofruar shans këtij shteti të zhvillohet dhe prosperojë ashtu si i ka hije një shteti evropian”, theksoi Kasami.

Ai më tej shtoj se ky shtet mund të mbijetojë vetëm mbi parimun e partneriteti të barabartë mes shqiptarëve dhe maqedonasve.

“Ky shtet mund të mbijetojë vetem mbi parimin e partneritetit të barabartë mes shqiptareve dhe maqedonasve. Çdo imporovizim tjetër është vetëm kthim në bashkim vllazërim kur çmimin çdoherë e kanë paguar shqiptarët ndërsa benefitet i kanë fituar maqedonasit”, përfundoj Kasami.

Ndryshe zgjedhjet presidenciale do të mbahen ditën e diel, më 21 prill.

Related posts

Për shkak të falimentimit të Bankës Eurostandard prej sot SHA “Posta” nuk mund t’i sigurojë shërbimet financiare dhe shërbimet e qarkullimit ditor për deponuesit e bankës

Televizioni Koha

Në mars të këtij viti rënie në industri dhe tregti, rritje e lartë në ndërtimtari

Televizioni Koha

Tetova ndër vite | VIDEO

Televizioni Koha

Leave a Comment