29/11/2023
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kasami :Negotina i tha PO koalicionit fitues MUNDEMI

Së bashku me kandidatët për deputet Fadil Zendeli dhe Fatmir Sabriu takuam banorët e Negotinës, ku diskutuam për problemet që i tangojnë banorët e kësaj ane. Negotina i tha PO koalicionit fitues  MUNDEMI

Kujdes të veçantë për të rinjtë
✅Stimulim i të rinjëve që të vetpunësohen (hapje bizneseve të veta)
✅Përkrahje e të rinjëve që ardhmërinë ta ndërtojnë në vendlindje
Në vazhdën e takimeve me qytetarët, dje qëndruam në fshatin Kallnik dhe Pallçisht. Me kandidatin për deputet që vijnë nga kjo anë, Fatmir Sabriu e shpalosëm platformën e koalicionit “MUNDEMI”. Rend dhe disiplinë do të vendosim pas 15 Korrikut.

Të fundit