05/10/2023
15.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

KOMUNA E GOSTIVARIT KA SHPËRBLYER ESETË MË TË MIRA (VIDEO)

 

Komuna e Gostivarit me dy organizime ka festuar sot 7 marsin ditën e arsimit shqip, kryetari I komunës së Gostivarit së bashku me Aslihan Snopce si dhe Imërlije Saliu nga Sektori për arsim shpërblyen nxënëset të cilët kishin shkruar eset ma të mira me temën 7 marsi dita e arsimit shqip, me një shumë simblike dhe mirnjohje thjesht për ti motivuar që këta nxënës të vazhdojn të shkruaj komuna e Gostivarit I shpërblen eset mnë të mira tha kryetari I komunës së Gostivarit Arben Taravari

Edhe nga sektori për arsim thnë se kjo është një shttje që këta nxënës të vazhdojn të shkruajnë dhe mbi të gjitha duke shkruar të kujton historinë se si është derdhur gjak që sotë të shkollohen në gjuhen e tyre thotë Aslihan Snopce përgjegjse e sektorit për arsim pranë komunës së Gostivarit

Të kënqur shprehen edhe nxënëset të cilët thonë se kjo është një motiv më shumë për ti ritur suseset në të ardhmen

Me një drek në mënyrë solemne komuna e gostivarit nderoj penzionerët veteranët e arsimit të kësaj komune.TV KOHA.

 

Të fundit