Komuna e Gostivarit me realizim rekord të buxhetit për vitin 2019 – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Komuna e Gostivarit me realizim rekord të buxhetit për vitin 2019

Komuna e Gostivarit me realizim rekord të buxhetit për vitin 2019

Realizimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit vitin e kaluar arriti 102.1%. Sipas kryetarit të komunës, Arben Taravari, bëhet fjalë për rekord që është rezultat i masave të ndërmarra dhe punës së zbatuar të administratës.
Duke e arsyetuar pikën për Propozim-vendimin e zbatimit të tremujorit të tretë nga viti 2019, Taravari në seancën e sotme të Këshillit Komunal tha se janë ballafaquar me sfida, të cilat, sipas tij, janë tejkaluar dhe janë arritur rezultate ku edhe komunat më të zhvilluara nuk kanë mundur të arrinë këto rezultate.

Nga Sektori për Financa dhe Buxhet theksuan edhe rritjen e realizimit nga të hyrat nga tatimet.

Në seancën e sotme, Këshilli Komunal mori vendime për ndarjen e rreth 500 mijë denarë për dy klube fudbollistike dhe një karate klub./Telegrafi/

Related posts

Shërohen edhe tre pacientë, gjithsej 44 persona e kanë kaluar Covid-19 në Maqedoni

Televizioni Koha

Elezi: Përpos rreziqeve tjera, ndotja e Lumit Shkumbin, burim i përhapjes së sëmundjeve

Televizioni Koha

Qendra për Zhvillim të Rajonit Planor të Pollogut me projekt për përforcim të turizmit alternativ

Televizioni Koha

Leave a Comment