Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Ligj për mbrojtjen e të dhënave personale - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Ligj për mbrojtjen e të dhënave personale

Ministria e Drejtësisë ka inicuar ndryshim dhe plotësim të Ligjit për mbrojtje të të dhënave personale për të përforcuar llogaridhënien dhe përgjegjësinë për kontrolluesit, procesuesit dhe faktorët tjerë në shtet që marrin pjesë në procesimin e të dhënave personale.

Të dhënat personale paraqesin liri dhe të drejta themelore për qytetarët!Dhënja dhe bartja e të dhënave personale, fshehtësia, e drejta e privatësisë, etj., do të gëzojnë mbrojtje më të madhe institucionale ka shkruar në rrjetin social Facebook, zëvendesministër i drejtësisë Agim Nuhiu.

Related posts

Regjistrohen 5 viktima dhe 119 raste të reja në Tetovë-4 raste të reja

Televizioni Koha

Parlamenti Evropian kërkon fushatë zgjedhore pa gënjeshtra

Televizioni Koha

Idriz Sulejmani kandidon për ulëse në Parlamentin e Kroacisë

Televizioni Koha

Leave a Comment