23/09/2023
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Maarif international school filloi vitin shkollor 2019/2020

Me një ceremoni festive Maarif international Schol sot përgëzoj nxënësit dhe kuadrin edukativo arsimor të kësaj shkolle për një fillim të mbarë të vitit të ri shkollor, me c`rast të pranishëm ishin mysfir nga vendi dhe Turqia, drejtor të bordeve drejtuese, Ambasador, Ministra si dhe drejtor të disa ndërmarjeve nga Turqia.
Para të pranishmëve foli edhe drejtori I shkollës Marif, Zafër Cënar I cili theksoj se pas një përfundimi të suksesshëm të vitit të kaluar si dhe sfidave të cilët I kaluam së bashku me profesorët dhe nxënësit ne jemi të gatshëm që të fillojm një vit të ri shkollor I cili pa dyshim me përkrahjen tuaj do të ja dalim sëbashku.

Pas një viti me plot sfida dhe shum mund që të jet I sukseshëm, normal që një falemenderim I vacant shkon për institucionet qëndrore dhe lokale por nuk padyshim që mbështetja më e fuqishme ishte interesi I prindërve. Me shpresë që në shkollat e fondacionit marif po I përgadisim gjeneratat e ardhshme të cilat do ta ndërtojnë ardhmërin e vendit tonë theksoi drejtori I shkollës Marif Zafër Cënar

Shkolla Marif numron gjithsej 448 nxënës nga të cilët 46 parashkollor 182 fillorist si dhe 220 gjimnazistë. Për dallim nga vitet tjera këtë vit në shkollën Marif janë regjistruar gjithsej 150 nxënës

Të fundit