Micotakis: Evropa edhe krahas përmbajtshmërisë, i mban dyert e hapura për Ballkanin Perëndimor - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Micotakis: Evropa edhe krahas përmbajtshmërisë, i mban dyert e hapura për Ballkanin Perëndimor

E shfrytëzoj mundësinë, besoj duke ia shprehur qëndrimin edhe kryeministrit Borisov, për të siguruar se Evropa edhe krahas përbajtshmërisë, i mban dyert e hapura për Ballkanin Perëndimor dhe se me parakushtet përkatëse, ëndrra për një gadishull të qetë dhe të liri në ekonomi, idetë, lëvizja e njerëzve dhe prodhimeve, mund të bëhet realitet, ndërsa flamuri i Evropës, në ndonjë moment të valëvitet si në Tiranë, ashtu edhe në Shkup, tha kryeministri grek Kirjakos Micotakis në fjalimin e tij në Samitin në Selanik dhe theksoi rruga e të gjitha shteteve ballkanike drejt përparimit “ishte dhe është vizion i përbashkët” që ka filluar me Agjendën e Selanikut, ndërsa në qytetin në të cilin ka lindur, dje sërish u konfirmua.

Related posts

Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe – 22 Nëntori, ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

Televizioni Koha

Spasovski: I kënaqur me zbatimin e ligjit për gjuhët

Televizioni Koha

OSMANI: INTEGRIMI EVROPIAN HAP MUNDËSI TË REJA PËR ZHVILLIM TË BIZNESIT

Televizioni Koha

Leave a Comment