Mjegull në rrugën Tetovë Lisec - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mjegull në rrugën Tetovë Lisec

Reshje të borës së dobët sot në mëngjes ka në qafën malore Bukovë, por sipas informacioneve të Lidhjes Auto Moto të Maqedonisë (LAMM),

ato për momentin nuk paraqesin pengesë në zhvillimin e komunikacionit.

Për shkak të mjegullës është zvogëluar dukshmëria deri në 20 metra në rrugën Tetovë-Lisec.

Në raportin e mëngjesit të Lidhjes Auto-Moto të Maqedonisë (LAMM) theksohet se akoma është në ndërprerje komunikacioni në rrugën Koçan-Makedonska Kamenica.

Makinat e lehta po orientohen përmes rrugës rajonale Koçanë-Vinicë-Bigla-Delçevë, derisa makinat e rënda dhe ato ngarkuese dhe autobusët përmes rrugës rajonale Koçan-Vinicë-Berovë-Dellçevë.

Related posts

Taravari propozon qeveri të zgjeruar teknike për t’u përballur me pandeminë

Televizioni Koha

Qytetarët me thirrje anonime do të mund t’i zbulojnë ahengjet për natën e vitit të ri

Televizioni Koha

Një “Oktapod” me mbishkrimin Zaev vendoset para Qeverisë

Televizioni Koha

Leave a Comment